8. Marts og menneskelige værdier

På International Kvindedag var Barsel & Karriere vært for en masse søde børn og deres forældre, som delte deres bekymringer og ønsker for Danmarks fremtid. Vi var samlet, for at vise fysisk støtte til kampagnen #TagBørneneHjem som foregik i hele Danmark. Forældre tog deres børn ud af insitutionerne for at manifestere at:

"Vores børn er vores fremtid og de har brug for nærvær og omsorg. Så hvorfor skal det koste kvinderne lønnedgang, fordi de vælger at være der for vores allesammens fremtid?
Der skal fokus på mere balance i Danmarks familieliv, hvor børneliv skal opprioriteres!"

Stemming var god og budskabet var rigtig. Men det var den menneskelig kontakt, i form af en samling, som gjorte de få timer så vigtigt! At kunne se, høre, mærke og tale med mennekser som gå op i en fælles værdi, fremhævede vores basale tryghedsbehov og dækkede de ægte sociale behov. Det er sådan vi empower hinanden!


Barsel & Karriere støtter op om initiativer, hvor de menneskelige værdier er i fokus.

I Danmark er der en hav af fælleskaber og organisationer, som ønsker balance i familie- og arbejdslivet. Vores mission er at bygge broer og samarbejde med så mange som muligt.

Sammen står vi stærkere, når der skal skabes en tanke ændring og en ny kultur.

TV2 Nyhederne, DR og journalister dokumenterede vores 8. marts og vi håber, at det vil gøre en forskel for at sprede budskabet. Se indslaget her:


https://www.tv2ostjylland.dk/nyheder/08-03-2018/1930/foraeldre-protesterer?autoplay=1#player